Què és Bloc.tdi

Aquest és el bloc del magazine setmanal BLOC.TDI que emet l’associació TDI (Canal 4 Mediterrània, Canal 35 Lleida, Canal 4 Balears, Canal Taronja, Ebre TV Canal 7, Empordà TV, ETV Llobregat TV, Mola TV, Pirineus TV, TV Costa Brava i Televisió del Ripollès).

TDI - Televisions Digitals Independents

BlOC.TDI vol ser una finestra a la gent de les comarques que abasten les televisions de la TDI,prestant una atenció molt especial als continguts més propers i joves. Ho fa donant una ullada als weblogs personals de la gent d’aquestes comarques; en format “blog”: “posts” molt visuals, curts i que recomanin experiències, activitats, idees… S’escolliran els posts més interessants de la setmana, variant provinença i temàtica.

BLOC.TDI també té la seva versió a la Internet: aquest bloc s’actualitzarà amb els continguts del programa, links als blocs que es fan menció i a altres informacions d’interès, així com permetre que els espectadors puguin comentar cadascun dels continguts seleccionats i proposar nous blocs.

Mapa TDI

Una resposta to “Què és Bloc.tdi”

  1. Very Pomelo Says:

    Hola família! Com us va la cosa. Només us volíem informar de que els Pomelos toquem al SIdecar el dia 16 d’abril, amb motiu de la festa que organitza Bad Music i res, que tenim un videoclip penjat al youtube del tema “En Joan i la Rosa!”. Moltes gràcies per tot i una abraçada ben forta.
    Xarim Pomelo

Deixa un comentari